Pun kofer prijateljstva

Na inicijativu Društva Naša djeca Grada Vinkovaca,Savez društava Naša djeca Hrvatske u suradnji s Društvima Naša djeca iz cijele Hrvatske pokreće zajedničku humanitarnu akciju „Pun kofer prijateljstva“ za djecu s poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije.

Cilj ove akcije je osigurati svakom djetetu iz igraonice s  poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije pojedinačno putnu torbu (kofer) s najosnovnijim osobnim stvarima za svaku priliku. S obzirom na to da se djeca i njihove obitelji neće moći vratiti kući još nekoliko mjeseci, a u tom periodu će mijenjati adrese na kojima će boraviti, želimo im olakšati život “ptica selica” do povratka njihovim domovima. Za više informacija obratite se na dnd.vkci@gmail.com

U prikupljanju donacija pridružuju se i Zagreb, Bjelovar i Zadar organizirajući humanitarne satove joge.

U sklopu svoje GaiaYoga obuke, mladi učitelji organiziraju humanitarne satove na kojima će, putem dobrovoljnih donacija polaznika, biti prikupljana sredstva za pomoć ljudima s poplavljenih područja. 
Besplatni satovi na temelju donacija održat će se istoga dana u tri različita grada - Zagrebu, Bjelovaru i Zadru, što će stvoriti posebnu atmosferu podrške i pozitivne energije.

Termini i mjesta održavanja:

ZAGREB, 13. prosinca u 09:00, 10:15 i 11:30h
Floor Fitness, Zvonimira Rogoza 5, Savica

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, prijavite se na: https://www.facebook.com/FloorFitness, na mariocanjek@gmail.com, a najbolje direktno u floor-u ili na mob 091 4791218


BJELOVAR, 13. prosinca u 11:00 i 17:00h
Studio Motus, Trg hrvatskih branitelja 22


ZADAR, 13. prosinca u 19:00h
Studio Vitalnost, Nikole Tesle 10a