Okrugli stol o mentalnom zdravlju djece i predstavljanje nove socijalne usluge - terapija igrom

U srijedu, 14.4.2021. održali smo online okrugli stol na temu mentalnog zdravlja djece u lokalnim sredinama u Republici Hrvatskoj i predstavili novu socijalnu uslugu - terapija igrom.

Pročitaj više


IZRADA INTERNET STRANICE

Nova web stranica DND MAKSIMIR trenutno je u izradi.  Za aktualne sadržaje potražite nas na FB DND MAKSIMIR 

Pročitaj višeSURFAJMO ODGOVORNO!

Surfajmo odgovorno“ je projekt koji provodimo u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Petrinja (Petrinja)  i partnerstvu s OŠ „Ivan Filipović“ (Zagreb) i OŠ „Dragutin Tadijanović“ (Petrinja). tijekom školske godine 2018./2019. 

Pročitaj više


REZ

RAZVOJ * EDUKACIJA * ZDRAVLJE

Pročitaj više


Centar za mlade grada Zagreba otvorio vrata!

U nedjelju 18.11.2018. godine u Gajevoj 2 u Zagrebu otvoren je prvi Centar za mlade grada Zagreba, koji je za zaživio kroz istoimeni projekt. Projekt je inicirala udruga ZAMISLI, a podržan je od strane 30 partnera – institucija i udruga za mlade s vrlo različitih područja djelovanja. Centar za mlade sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a cilj projekta jest zajedničkim snagama programski raditi u korist mladih te u posebnom prostoru, u ugodnom i prijateljskom okruženju, omogućiti potpuno besplatno korištenje vrlo bogatoga sadržaja Centra. Projekt potencira uključivanje i suradnju svih zainteresiranih mladih osoba od 15 do 29 godina koje imaju želju sudjelovati u nekoj od aktivnosti.

Pročitaj više


Supervizija terapije igrom u Hrvatskoj

Mr. Ivanka Gregurinčić, diplomirani defektolog-socijalni pedagog i praktikant terapije igrom prva je stručnjakinja u Hrvatskoj koja je ušla u program edukacije za Supervizoricu terapije igrom PTI.

Pročitaj više


Savjetovanje djece i mladih kroz kreativne tehnike u DND Maksimir

U edukacija za savjetovanje djece i mladih kroz kreativne tehnike koja je dio programa Međunarodne organizacije za terapiju igrom (PTI) za usavršavanje terapeuta igrom sudjelovala je Nataša Bijelić, dipl.soc.rad. i praktikant terapije igrom.

Pročitaj više


Konferencija terapije igrom

U Windsoru, Velika Britanija održana je ovogodišnja Međunarodna konferencija terapije igrom 08.-16. kolovoza

Pročitaj više


Volontiraj na pedijatriji! - UREDI IGRAONICU U BOLNICI

U sklopu akcije HRVATSKA VOLONTIRA u mjesecu svibnju tražimo volontere za uređenje igraonice u čekaonicama Poliklinike Klinike za pedijatriju KBC Zagreb želimo pronaći kreativna rješenja za uređenje i vidljivost naše igraonice. 

Pročitaj više