Sudjeluj kao...

 • Volonter

  Društvo „Naša djeca“ Maksimir se kroz svoju bogatu povijest djelovanja u zajednici sa zahvalnošću oslanja se na rad volontera i mnoge naše aktivnosti ne bi se mogle provoditi bez velikog volonterskog doprinosa.

  Uključivanjem volontera cilj nam je ne samo provoditi aktivnosti Društva nego i promovirati volonterstvo u Hrvatskoj kao vrijedan doprinos razvoju društva, pogotovo među djecom i mladima.
  Od volontera se prije svega očekuje dobra volja, a onda još malo odgovornosti, pristojnosti i topline, a volonter ima priliku steći vrijedno iskustvo rada s djecom i obiteljima u zajednici.
  Za više informacija o aktualnim projektima u koje se možete uključiti ili ako se želite dodatno raspitati o volonterstvu u DND Maksimir slobodno se obratite na dnd.maksimir.zg@gmail.com

 • Stručni suradnik

  Radite dugi niz godina s djecom i mladima i prepoznajete njihove probleme?

  Imate ideje kako poboljšati kvalitetu zdravlja, odgoja, obrazovanja i socijalne sigurnosti obitelji koje žive u našoj lokalnoj zajednici? Pridružite nam se! Otvoreni smo za suradnju sa stručnjacima iz različitih područja rada s djecom i u projektima za djecu, a sigurni smo da u pogledu zaštite djece imamo zajedničke interese!
  Javite nam se na na dnd.maksimir.zg@gmail.com

 • Donator

  DND Maksimir neprofitna je organizacija koja se financira isključivo kroz pokroviteljstvo državnih, županijskih i gradskih institucija te donacija iz privatnog sektora i pojedinačnih donacija građana.

  Svjesni dalekosežnih posljedica svjetske financijske krize smatramo da su danas kada se mnoge obitelji suočavaju s financijskim poteškoćama, odgovorne organizacije civilnog društva i njihov rad u lokalnoj zajednici od presudne važnosti za dobrobit djece i njihovih obitelji.
  Stoga Vas pozivamo da zajedno s nama gradite bolju budućnost za našu djecu!

 • Partner

  Ukoliko provodite projekte u području zaštite prava djece i podizanja kvalitete života obitelji u Republici Hrvatskoj i želite se povezati sa srodnim organizacijama civilnog društva slobodno nam se javite za suradnju!Ukoliko se želite priključiti ili imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.